Fri frakt på beställningar över SEK 1789.
Hem >  Köpinformation

Köpinformation

Vårt företag är fast besluten att skydda din integritet samtidigt som interagerar med våra innehåll, produkter och tjänster. Vi vill ge en trygg och säker miljö. All information vi tillhandahåller används enbart av vår hemsida. Denna integritetspolicy är avsedd att hjälpa dig att förstå vilken information vi samlar in när du besöker webbplatsen, hur vi använder den informationen och de garantier som vi har på plats för att skydda informationen. Denna integritetspolicy gäller endast information som vi samlar in på webbplatsen. Vi vet att du bryr dig hur information om dig används och delas, och vi uppskattar ditt förtroende som vi kommer att göra det försiktigt och förnuftigt. Detta meddelande beskriver vår integritetspolicy. Genom att besöka du accepterar de metoder som beskrivs i denna integritetspolicy.

kunden Protection
Vi strävar efter att skydda din integritet. Vi kommer endast att använda information som ges i samband med beställning eller när du gör en förfrågan från de medel som samlas in på lagligt och i enlighet med Data Protection Act 1998. Det kan samlas in av personal och alla transaktioner som du initierar med på denna webbplats är konfidentiell . Ditt namn kommer inte att läggas till en e-postlista och vi aldrig överföra denna information till en tredje part, utan kundens medgivande.

Dina personuppgifter
Vi samlar in information om dig för två huvudskäl:
Att behandla din beställning
För att ge dig den mest effektiva möjliga service.
Den typ av information som vi samlar in om du inkluderar: - Ditt namn, din adress, ditt telefonnummer, din storlek, din e-postadress, din ålder, ditt telefonnummer och ditt kön. Observera att vissa av dessa områden är valfria och informationen används bara som så att vi kan förse våra kunder med de produkter de gillar så effektivt som möjligt. Vi kommer aldrig att samla in känslig information om dig utan ditt uttryckliga medgivande.

Garanti
Vår köp garanti skyddar dig när du handlar på vår webbplats - du behöver inte oroa dig för ditt kreditkort säkerhet. Om du har några frågor vänligen kontakta oss via e-post för att diskutera säkerheten.
Back